fbpx

Minimalno invazivne metode i najkraći period oporavka

Zlatne ruke stručnjaka poliklinike Moj Lab, superiorna tehnologija i najsavremnije metode

U Poliklinici Moj Lab okupljen je tim vrhunskih hirurga koji obavljaju intervencije u hirurškom odjeljenju opremljenom najsavremenijim uređajima koji omogućavaju minimalno invazivne hirurške metode i najkraći period oporavka.

U sklopu dnevne hirurške bolnice obavlja se niz hirurških procedura na dnevnom nivou iz oblasti opšte hirurgije, endokrine hirurgije, grudne hirurgije, abdominalne hirurgije i Centra medicinske laserske terapije.
Dr Dragan Sorat, vrsni stručnjak iz oblasti opšte hirurgije je i načelnik Dnevne hirurške bolnice Moj Lab u Podgorici:
„U sklopu dnevne hirurške bolnice Moj Lab radimo minimalne invazivne operacije štitaste i paraštitaste žlijezde sa minimalnim boravkom u bolnici od par sati sa mogućnošću ex tempore patohistološke analize u našoj laboratoriji, uz tim najboljih stručnjaka, kao i najkomplikovanije laparoskopske operacije štitaste žlijezde. Dnevna hirurška bolnica posjeduje Laser centar sa najsavremenijim aparatom Leonadro Dual 45. U Laser centru se izvodi liječenje venske insuficijencije koja je optimalno rješenje za efikasnu i pažljivu endovensku lasersku terapiju koja postavlja nove standarde kad su u pitanju pacijenti“.

Dr Dragan Sorat, se posebno bavi:
· laserskim operacijama proširenih vena, operacijama hemoroida, perianalnih fistulasakralno uraslim dlakama, analnog rascjepa,
· operacijama oboljenja štitaste i paraštitaste žlijezde, dijagnostičkim biopsijama svih dostupnih uvećanih linfnih čvorova tijela, kao i laserskim operacijama žučne kese i slijepog crijeva.
· Ambulantno rješava operacije bruha u lokalno potenciranoj anesteziji (pacijent odlazi kući tri sata poslije operacije)
· Pacijenti mu povjeravaju liječenje dijabetičnog oboljenja stopala, kao i hirurškog liječenja uraslog nokta i svih promjena na koži i potkoži cijelog tijela, ( mladeži, tumori kože, masna tkiva – ateromi, lipomi, lasersko uklanjanje promjena po koži, hidromi)
Od 1. jula i Poliklinika Moj Lab Ulcinj nudi zdrastvenu uslugu iz oblasti opšte i grudne hirurgije.
„Aparatura je savremena i moderna po posljednjoj riječi tehnologije ali ono što čini razliku su zlatne ruke i znanje naših hirurga.“
Dr Dragan Sorat, specijalista opšte hirurgije.

Za sve informacije možete pozvati na broj 19989.

  19989