fbpx

Interna medicina

Prevencija, dijagnostika i nehirurško liječenje bolesti unutrašnjih organa

Internistički pregled daje sliku opšteg zdravlja, a specijalista plumolog pacijentu pruža detaljan uvid u stanje organa za disanje. U poliklinici Moj Lab, okupljeni su ljekari čije je stručno znanje uz podršku najsavremenijih, sofisticiranih aparata, predstavlja pouzdan oslonac pacijentima.

Dijagnostičke i terapijske procedure, preventivne preglede, kao i kontrolu nakon preležanog virusa COVID-19, od sada u našoj poliklinici obavlja dr sc. med. Nena Milačić,  internista pulmolog, koja zahvaljujući svom znanju i iskustvu zauzima respektabilno mjesto u svojoj branši.

Posvećenost i stručnost uz podršku najsavremenije opreme

U eri povećanog oboljevanja od plućnih bolesti, internistički i pulmološki pregledi su posebno dobili na značaju.

Ko su vaši doktori?

Nena-Moj-Lab

Nena Milačić

specijalista interne medicine, subspecijalista pulmologije

Jovan Utješinović Moj Lab

Jovan Utješinović

specijalista pneumoftiziologije

Brankica-Dupanovic

Brankica Dupanović

specijalista za infektivne bolesti, magistar medicinskih nauka i  subspecijalista kliničke farmakologije

Ana Bubanja

Ana Bubanja

specijalista infektologije

Vesko Vujičić

Vesko Vujičić

specijalista interne medicine, subsecijalista hematolog

Srđan Đuranović

Srđan Đuranović

gastroenterolog

drdivanović

Hatidža Divanović

specijalista reumatolog

drbošković

Olivera Bošković

internista endokrinolog

žarković

Miloš Žarković

internista endokrinolog

damjanov (1)

Nemanja Damjanov

specijalista reumatolog

Riječ saradnika

Od samog početka moj angažman u poliklinici Moj Lab predstavljao je veliki izazov, jer sam dio tima sa vizijom kreiranja savremene kliničke prakse. To podrazumijeva realizaciju niza dijagnostičkih i terapijskih protokola i procedura koje će obezbijediti najviši nivo zdravstvene zaštite.
Moj-Lab-Nena
Nena Milačić
specijalista interne medicine, subspecijalista pulmologije
U poliklinici Moj Lab, uz najsavremeniju tehnološku opremu omogućavamo veoma brzo i jednostavno dijagnostifikovanje i utvrđivanje precizne terapije, na način koji pacijentu omogućava da u kratkom vremenu, na jednom mjestu obavi sve potrebne preglede. Uz našu posvećenost pacijentu, liječenje i praćenje odgovora na terapiju su bezbjedni i efikasni.
Jovan Utješinović
specijalista pneumoftiziologije
Brojne infektivne bolesti predstavljaju pravi izazov za ljekara, bilo da su u pitanju infektivne bolesti s istim kliničkim simptomima, ili je u pitanju jedna koja se različito manifestuje. Blagovremeno prepoznavanje mogućeg uzročnika, adekvatna i brza reakcija predstavljaju presudan faktor izlječenja, a u slučaju težih infekcija spašavaju život. Stečenim znanjem, obogaćenim višedecenijskim iskustvom, uz preciznu dijagnostiku nove generacije koja je dostupna u poliklinici Moj Lab, posvećena sam onima koji su nam s puno povjerenja prepustili brigu o svom zdravlju.
Brankica-Dupanovic
Brankica Dupanović
specijalista za infektivne bolesti
Posvećenost, predanost, iskustvo u dugogodišnjem radu sa pacijentima oboljelim od infektivnih bolesti i sva potrebna dijagnostika su na raspolaganju u Moj Lab poliklinici. Pravovremeno javljanje ljekaru i brzo postavljanje dijagnoze su ključ uspješnog izlječenja i preveniranja mnogobrojnih komplikacija. Ni u jednoj grani medicine se ne mogu tako brzo vidjeti rezultati terapije kao u većini infektivnih bolesti. Svaki osmijeh na licu izliječenog bolesnika, za nas ljekare su dar, izvor iz kojih se crpi nova energija.
Ana Bubanja
Ana Bubanja
specijalista infektologije
Siguran sam da ću svojim znanjem i iskustvom doprinijeti preventivi i uspješnom liječenju pacijenata polikinike Moj Lab. Radujem se što sam se pridružio timu koji je sinonim za posvećen, progresivan i moderan pristup pacijentu.
Vesko Vujičić
Vesko Vujičić
specijalista interne medicine, subsecijalista hematolog
Znanje, iskustvo i posvećenost tima ljekara i sestara u Poliklinici Moj Lab u kombinaciji sa savremenom opremom i naprednim tehnologijama pružaju dobru šansu za prevenciju, rano otkrivanje i uspješno liječenje bolesti organa za varenje.
Srđan Đuranović
Srđan Đuranović
gastroenterolog
Zadovoljstvo je raditi na najsavremenijoj aparaturi i najnovijim protokolima u regionu, koje posjeduje Moj Lab. Sa najmanje zračenja dobijete BMD, FRAX INDEX I TBS SCORE na zadovoljstvo pacijenta i ljekara koji ga prati.
drdivanović
Hatidža Divanović
specijalista interne medicine, subspecijalista reumatolog
Raduje me što sam dio tima poliklinike Moj Lab, kao i to što ću raditi u jednom izuzetno prijatnom ambijentu, sa savremenom opremom i naprednim tehnologijama. Veoma dobri uslovi da se našim pacijentima omogući prevencija, dijagnostika i liječenje bolesti endokrinog sistema i metabolizma je razlog da osjećam dodatni entuzijazam.
drbošković
Olivera Bošković
specijalista interne medicine, subspecijalista endokrinolog

Pozovite nas

Scroll to Top