fbpx

Kardiologija

Prevencija i pravilno sprečavanje razvoja kardioloških bolesti

U Moj Lab poliklinici, kardiološkim pacijentima je na raspolaganju najsavremenija tehnologija i parametri po prvi put dostupni u Crnoj Gori. Kako bi briga o kardiološkim pacijentima bila što efikasnija i uspješnija, imperativ je praćenje globalnih trendova i novih saznanja iz ove medicinske oblasti, stručnjak potkovan iskustvom i poznavanjem novih pristupa, podržan od strane najsavremenije tehnologije. Moj Lab pacijentima obezbjeđuje upravo to.
Pored standardne ehohardiografije, koja se radi na najnovijem aparatu Siemens Acusom Sequoia, koji omogućava zahvaljujući izuzetnoj rezoluciji da se sa najvećom preciznošću urade mjerenja, Color Doppler i Tissue Doppler, i da se na taj način pravovremeno dijagnostifikuje bolest, takođe, na pomenutom aparatu, po prvi put u Crnoj Gori biće rađena i metoda GLS – novi parametar u procjeni globalne funkcije lijeve komore. Terapija za sve kardiološke bolesnike se uključuje prema posljednjim smjernicama Evropskog udruženja kardiologa.

Najsavremenije metode i nova znanja

Jedna od najučestalijih bolesti modernog doba su bolesti srca i krvnih sudova, a jedna od najšire rasprostranjenih bolesti je hipertenzija. Kao i sve bolesti savremenog čovjeka i kardiološke bolesti se mogu preduprijediti ili držati pod kontrolom, zahvaljujući pravilnoj prevenciji i eliminaciji faktora rizika. Kada je u pitanju sekundarna prevencija, odnosno liječenje postojeće bolesti, od najveće je važnosti stručnost ljekara i tehnologija koja omogućava uvid u njeno realno stanje i tok.

Ko su vaši doktori?

Berina-Divanovic

Berina Divanović

specijalista kardiologije

Maja Miročević Rotolo (1)

Maja Miročević Rotolo

specijalista interne medicine, subspecijalista kardiolog

Riječ saradnika

U poliklinici Moj Lab pored imaginga možete uraditi kompletan kardiološki pregled. Očekujem da ćemo sa stručnim kadrom i aparaturom, koja je najsavremenija, u ovom dijelu Evrope, biti lider u regionu.
Berina-Divanovic
Berina Divanović
specijalista kardiologije
Radujem se što se pridružujem timu dokazanih stručnjaka koji imaju priliku da uz pomoć najnovijih tehnoloških rješenja iz oblasti medicine budu pravi oslonac pacijentima i daju doprinos podizanju svijesti o prevenciji kao najznačajnijem segmetu očuvanja zdravlja.
Maja Miročević Rotolo
specijalista interne medicine, subspecijalista kardiolog

Pozovite nas

Scroll to Top