fbpx

Dr Nina Vjazovetskaja, specijalista interne medicine, uži specijalista endokrinologije ordiniraće u Moj Lab Budvi 19. i 20. avgusta

Doktorka Vjazovetskaja radi endokrinološke preglede, endokrinološke preglede sa ultrazvukom štitne žlijezde, kao i opšte internističke preglede na crnogorskom i ruskom jeziku.
Rođena je u Moskvi, gdje je i diplomirala na Medicinskom fakultetu Moskovskog Državnog Medicinsko-stomatološkog univerziteta. U Moskvi je završila specijalizaciju iz interne medicine, a potom nostrificirala diplomu i specijalizaciju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Položila je subspecijalistički ispit iz endokrinologije i odbranila subspecijalistički rad na Medicinskom fakultetu u Beogradu.
Do 2009. godine, radila je kao ljekar u Rusiji, a zatim je ordinirala u Opštoj bolnica Bel Medic u Beogradu.
Sada je zaposlena u Medigroup Opšta bolnica na poziciji internista-endokrinolog.
 
Član je Srpskog ljekarskog društva, Srpskog tiroidnog društva, Multidisciplinarnog udruženja za menopauzu i andropauzu Srbije i Evropskog udruženje endokrinologa.

Doktoka Vjazovetskaja je učesnik brojnih prezentacija i prikaza kliničkih slučajeva na domaćim kongresima iz Interne medicine, završila je Kurs ultrasonografije abdomena i štitaste žlezde (Klinički Centar Srbije), Školu ultrazvuka štitaste žlezde (Zlatibor, 2019), Osnovni kurs mehaničke ventilacije i posjeduje ERC ALS sertifikat Evropskog Resuscitacionog Saveza (2017).
 

Iskoristite mogućnost endokrinološog pregleda kod dr Vjazovetskaje, internacionalnog stručnjaka u svojoj oblasti zakazivanjem na broj 19989.

  19989