fbpx

Minimalno invazivne hirurške metode i kraći period oporavka, Dr Miloš Raspopović

Dr Miloš Raspopović je specijalista opšte hirurgije sa impresivnim iskustvom i obrazovanjem, a ordiniraće u Moj Lab dnevnoj hiruškoj bolnici od 6. do 8. 10, gdje će obavljati ambulante preglede i izvoditi sledeće zahvate:

•     operativne procedure žučne kese – laparaskopska i otvorena holecistektomija

•     operativne procedure slijepog crijeva – laparaskopska i otvorena apendektomija

•     operativne procedure svih vrsta kila – ingvinalne, femoralne, kile prednjeg trbušnog zida

•     laparaskospke operacije u abdomenu.

Njegova medicinska karijera započela je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gdje je stekao titulu Doktora medicine u periodu od 1998. do 2006. godine. Nakon završenog osnovnog medicinskog obrazovanja, usmjerio se ka specijalizaciji u opštoj hirurgiji.

Prvo iskustvo tokom specijalizacije stekao je u KBC „Dr Dragiše Misović-Dedinje“ u Beogradu,  gdje je imao priliku da asistira u laparoskopskim i otvorenim hirurškim intervencijama. Osim toga, radio je u hirurškoj ambulanti i uspješno asistirao u hitnim hirurškim operacijama, posebno u slučajevima trauma. Takođe je redovno prisustvovao kursevima za kontinuiranu edukaciju.

Nakon toga svoju specijalizaciju nastavio je u Urgentnom centru, Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, u Beogradu, od 2010. do 2014. godine.

Nakon završene specijalizacije, postao je specijalista opšte hirurgije u istom centru, gdje je redovno izvodio laparoskopske operacije, obavljao ambulantni rad i uspješno operisao hitne traumatizovane pacijente. Postao je član tima za transplantaciju jetre i postigao je značajan uspjeh u izvođenju operacija hepatobilijarnog sistema. Tokom svoje karijere, izveo je više od 2000 samostalnih abdominalnih hirurških intervencija i asistirao u raznim složenim operacijama, uključujući gastrektomije, resekcije rektuma i operacije distalnog jednjaka. Njegova sposobnost da brzo i efikasno rješava hitna hirurška stanja, bez obzira na njihov tip, bila je od izuzetnog značaja.

Pregled kod dr Raspopovića možete zakazati pozivom na broj 19989.

  19989