fbpx

Moj Lab Pedijatrija, pedijatrijski centar najsavremenije poliklinike i laboratorije u Crnoj Gori

Prvih deset dana od otvaranja, od 8. do 18.septembra, stručni tim Moj Lab Pedijatrije pružiće mališanima preglede svih vrsta potpuno besplatno.

Play Video

U Moj Lab Pedijatriji, preko 20 specijalista i užih specijalista pedijatrijske medicine brinuće o zdravlju djece i njihovom bezbrižnom odrastanju. Obavljaće se  se niz konsultativnih pregleda domaćih i inostranih pedijatrijskih subspecijalista iz oblasti pulmologije, gastroenetreologije, alergologije i imunologije , kardiologije, neonatologije, endokrinologije, dječije  reumatologije, ORL, dječije hirurgije i urologije, fizijatrije, pregledi  psihologa i psihijatara. Pored toga, u Pedijatriji će se se obavljati  pregledi u susret polasku u vrtić i školu, i psihološki testovi.  

Uz  najsavremeniji ultrazvučni aparat dostupna je i najbrža laboratorijska dijagnostika, za samo 10 minuta dobijaju se nalazi kompletne krvne slike, što je od posebne važnosti kada je u pitanju kontrola i liječenje mališana. Moj Lab je jedina privatna ustanova koja ima mogućnost određivanja acidobaznog statusa.  

Moj Lab Pedijatrija- vaš tim za zdravo djetinjstvo, u prvih deset dana od otvaranja (od 8. do 18.septembra) pružiće mališanima preglede svih vrsta potpuno besplatno.

Zakažite termin pregleda pozivom call centra 19989.

Podgorica, Vojvode Maša Đurovića (City kvart) 

mail: pedijatrija@mojlab.me

  19989