fbpx

Mr sci med dr Zdenka Koturović, specijalista ginekologije i akušerstva, uži specijalista steriliteta i fertiliteta u poliklinici Moj Lab

Mr sci med dr Zdenka Koturović, specijalista ginekologije i akušerstva, uži specijalista steriliteta i fertiliteta, koja se bavi oblašću humane reprodukcije zajedno sa ispitivanjem i liječenjem steriliteta.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu gdje je i odbranila magistarsku tezu. Specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva je završila na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Subspecijalizaciju i edukaciju iz oblasti humane reprodukcije, steriliteta i minimalno invazivne hirurške metode histeroskopije stekla je na Univerzitetskoj klinici za ginekologiju i akušerstvo Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, pod mentorstvom najeminetnijih stručnjaka iz ove oblasti. Svoje znanje i iskustvo je stekla višegodišnjom edukacijom i radom na Odjeljenju Humane reprodukcije Opšte bolnice Danilo I Cetinje. Članica je Evropskog društva za humanu reprodukciju/ESHRE, MSRM i Crnogorskog udruženja humane reprodukcije, kao i Srpske asocijacije za ginekološku i reproduktivnu endokrinologiju SAGRE.

Mr sci med dr Zdenka Koturović je na raspolaganju pacijentima kao savjetnik za reproduktivno zdravlje i reproduktivnu endokrinologiju i očuvanje fertilnosti, a pacijenti joj poklanjaju provjerenje kada su u pitanju ginekološki pregledi, ispitivanje uzroka steriliteta (ispitivanje prohodnosti jajovoda, sonohisterosalpingoskopija, HyCoSy foam), 3D UZ u ispitivanju anomalija uterusa kao uzrok steriliteta, histeroskopija HSC/(dijagnostička, polipektomija, resekcija septuma, miomektomija biopsija endometrijuma), folikulometrija/inseminacija.
Prepustite brigu o svom reproduktivnom zdravlju dokazanom stručanjaku iz te obasti.

  19989