fbpx

Najsavreminiji pristup liječenju uroloških bolesti  u poliklinici Moj Lab – prof.dr Vuk Sekulić

Učestalo mokrenje, tegobe pri mokrenju, noćno, nevoljno, nedovoljno mokrenje, bubrežne kolike, otok, bol, osećaj težine…simptomi su koji ukazuju na neko urološko oboljenje.

Imajući u vidu potencijalnu ozbiljnost uroloških tegoba, od izuzetnog je značaja da liječenje otpočnete blagovremeno i da bude vođeno od strane stručnjaka koji vam svojim znanjem i iskustvom, potpomognut najsavremenijom tehnologijom osigurava najbrži put do izliječenja.

Profesor doktor Vuk Sekulić, vrhunski stručnjak u svojoj oblasti, specijalista dugogodišnjeg iskustva i velikog značaja u stručnim krugovima, ordiniraće 18.novembra u Poliklinici Moj Lab. Prof.dr Sekulić se u svom  istraživačkom radu bavio temama: Rekonstruktivne operacije kod benignih obolenja mokrćnog sitema kod žena I muškaraca I polnih organa kod muškaraca; Uroonkologija (rekonstruktivne procedure u uroonkologiji, kontinenetne derivacije urina i parcijalne reskecije tumora bubrega laparoskopskim pristupom). Ordinirao je na Klinici za Urologiju Kliničkog centra Vojvodine, gdje je i specijalizirao. Klinički je ljekar i načelnik odjeljenja opšte urologije na Klinici za urologiju, Kliničkog Centra Vojvodine, klinički je istraživač na pomenutoj klinici i recenzent za Vojnosanitetetski pregled i Medicinski pregled.

  19989