fbpx

Neinvazivne dijagnostičke metode i  intervencije koje spašavaju život – specijalnost regionalnog stručnjaka dr Dejana Kordića

Specijalista interne medicine dr Dejan Kordić renomirani je stručnjak iz oblasti interventne kardiologije. Dr Kordić je specijalista koji se obučavao u najsavremenijim medicinskim centrima. Završio  obuke iz oblasti Interventne kardiologije u Angio sali Klinike za kardiologiju Kliničkog centra Srbije,  u Pitie-Salpeterie u Parizu  Interpretaciju testova agregabilnosti trombocita, u Medtronic centru obuke Brisel –  Intraaortna balon pumpa,  San Giovanni di Bosco u Torinu obuku o implantaciji biorazgradivih stentova, u Klinici Kardinal Višinjski (Varšava), obuku o Intravaskularnom ultrazvuku.

Poslednjih pet godina dr Kordić je član tima kardiologije u bolnici Medigroup-Beograd, prvoj privatnoj bolnici koja je započela sa neinvazivnom kardiološkom dijagnostikom i terapijom u Srbiji.

Zahvaljujući saradnji sa poliklinikom Moj Lab, sada i kod nas možete zakazati pregled dr Kordića i obaviti kompletnu neinvazivnu kardiološku dijagnostiku.

Dr Kordić će ordinirati u poliklinici Moj Lab 22. novembra.

Iskoristite mogućnost pregleda kod dr Kordića i zakažite pregled pozivom na broj 19989.

  19989