fbpx

Obezbijeđeni popusti za naše sugrađane u PZU Poliklinika „Moj Lab“ – Kolašin

Opština Kolašin i PZU Poliklinika „Moj Lab“ potpisali su ugovor o saradnji kojim se obezbjeđuju popusti u visini od 15% na usluge laboratorije i to za:
• Penzionere
• Studente
• Nezaposlena lica
• Lica sa invaliditetom
• Korisnike materijalnog obezbjeđenja porodice 
 
Popust se ostvaruje uz potvrdu izdatu od strane nadležnog organa (Fonda PIO, fakulteta, ZZZCG ili drugih relevantnih organa) i važi u slučaju redovnih cijena. Popust se ne odnosi na akcijske cijene usluga, prenatalne testove i testove čija se obrada vrši u inostranstvu. 
Predsjednica opštine, Marta Šćepanović, je navela da opština Kolašin ostaje posvećena očuvanju i unapređenju zdravlja svojih stanovnika, budući da je kvalitetna zdravstvena zaštita u vrhu agende prioriteta. Šćepanović je navela da će nastaviti da kroz ovakve i slične aktivnosti u drugim oblastima omogući pogodnosti i veći komfor i na taj način poboljša kvalitet života sugrađana. 
 
Predstavnici PZU Poliklinika „Moj Lab“, Slađana Pavlović i Dražen Kalezić, naveli su da je Poliklinika „Moj Lab“ kao svoju viziju i osnovni pokretač definisala zdrave ljude i zdrava partnerstva. U tom pravcu, kroz svoje nepuno dvogodišnje djelovanje, a kao društveno odgovorna kompanija, kroz kulturu brige, kvaliteta, uslužnosti i inovativnosti, ustanova je fokusirana na unapređenje zdravstvenih ishoda i prepoznata kao partner pacijenata, njihovih porodica, ljekara, zaposlenih i zajednice.

  19989