fbpx

Poremećaj srčanog ritma – bolje spriječiti nego liječiti

„Preskakanje srca“ je sve češći problem. Uzroci su brojni: nezdrav način života, ubrzani životni tempo, ispijanje mnogo kafe u toku dana, ….

Dr Dejan Kojić kardiolog-interventni elektrofiziolog (sertifikovan od Evropskog udruženja za srčani ritam-EHRA) i dr Ljiljana Trkulja specijalista interne medicine, uži specijalista kardiologije 27. i 28. aprila ordiniraće u Poliklinici Moj Lab u Podgorici.

Dr Kojić posebno se bavi dijagnostikom i liječenjem pacijenata sa različitim poremećajima srčanog ritma i nerazjašnjenim gubicima svijesti (sinkopama). Predsjednik je Radne grupe za aritmije Udruženja kardiologa Srbije. Završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Specijalizaciju interne medicine završio je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, uža specijalizacija kardiologija: Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Od 2008. godine se bavi interventnom elektrofiziologijom srca, kateterskim ablacijama srčanih aritmija i implantacijama svih vrsta pejsmejkera (standardni antibradikardni pejsmejkeri, resinhronizacioni pejsmejkeri-CRT i kardioverter defibrilatori-ICD).

Dr Ljiljana Trkulja specijalista je interne medicine i uži specijalista  kardiologije. Radi kao kardiolog na Klinici za kardiologiju, na Odeljenju neinvazivne dijagnostike. Član je Udruženja kardiologa Srbije (UKS) i Ehokardiografskog udruženja Srbije (ECHOS). Oblast užeg stručnog inetersovanja je ehokardiografija, transezofagealna ehokardiografija, 3D ehokardiografija, Dobutamin testovi kod pacijenata sa implantiranim trajnim pejsmejkerom.

Prepustite brigu o svom zdravlju timu uvaženih stručnjaka. Zakažite pregled pozivom na 19989.

  19989