fbpx

Pregled eminentnog stručnjaka, primjena najnovijih saznanja i sofisticirana tehnologija dostupna u Moj Lab poliklinici

Dr Slavko Knežević specijalista Interne medicine, uži specijalista gastroenterologije i hepatologije

Ukoliko imate probavne smetnje, bolove, povraćanja, promjena u funkciji crijeva, krvarenja..ili želite da obavite preventivni pregled kod renomiranog stručnjaka, imate mogućnost da zakažete pregled kod dr Slavka Kneževića, specijaliste Interne medicine, užeg specijaliste gastroenterologije i hepatologije.

Pregled obuhvata dijagnostiku i liječenje tegoba probavnog sistema (jednjak, želudac, tanko i debelo crijevo, jetra, pankreas..). Na temelju laboratorijskih nalaza i  pregleda određuje tok daljeg liječenja, a u tome ključnu ulogu, osim sofisticirane tehnologije ima stručnost i iskustvo ljekara.

Dr Knežević je direktor Klinike za gastroenterohepatologiju u Univerzitetskom Kliničkom Centru Kragujevac, gdje radi kao specijalista interne medicine i subspecijalista gastroenterohepatologije. Prethodno je, kao direktor Centra za gastroenterohepatologiju KC Kragujevac,  uveo nove procedure kao što su ERCP, EUS, slijepa i ciljana biopsija jetre, Urea-izdisajni test za detekciju H. Pylori.   Bio je i  načelnik Centra za gastroenterohepatologiju i načelnik odsjeka za digestivnu endoskopiju, gdje je uveo interventnu endoskopiju, endoskopske polipektomije i endoskopsku hemostazu krvarećih lezija digestivne tube. Bio je predavač i trener praktične obuke za donju endoskopiju u Nacionalnoj školi za skrining kolorektalnog karcinoma. Završio je obuku za ERCP u Kliničkom Centru Srbije u Beogradu (do sada ima oko 100 izvedenih dijagnostičkih i interventnih procedura).  

Završio je obuku iz gornje i donje digestivne endoskopije u Kliničkom Centru Srbije u Beogradu i edukaciju za abdominalnu ultrasonografiju na Medicinskom fakultetu i KCS.

Dr Slavko Knežević, specijalista Interne medicine, uži specijalista gastroenterohepatolog, boraviće u Poliklinici Moj Lab 6. I 7. maja.

Zakažite pozivom na broj 19989.

  19989