fbpx

Primjena najnovijih saznanja uz iskustvo renomiranog gastroenterologa i hepatologa u Moj Lab poliklinici

Gastroenterološki pregled je neophodan u slučajevima probavnih smetnji, bolova, povraćanja, promjena u funkciji crijeva, krvarenja… Pregled obuhvata dijagnostiku i liječenje tegoba probavnog sistema (jednjak, želudac, tanko i debelo crijevo, jetra, pankreas..). Na temelju laboratorijskih nalaza i  pregleda određuje tok daljeg liječenja, a u tome ključnu ulogu osim sofisticirane tehnologije ima stručnost i iskustvo ljekara.

U poliklinici Moj Lab, imate mogućnost da zakažete pregled kod najeminentnijih stručnjaka, kao što je dr Slavko Knežević, specijalista interne medicine, uži specijalista gastroenterohepatolog, a na raspolaganju su mu  dijagnostički uređaji najnovije generacije.

Dr Knežević je direktor Klinike za gastroenterohepatologiju u Univerzitetskom Kliničkom Centru Kragujevac, gdje radi kao specijalista interne medicine i subspecijalista gastroenterohepatologije.

Dr Slavko Knežević, specijalista Interne medicine, uži specijalista gastroenterohepatolog, boraviće u Poliklinici Moj Lab u periodu od 22. do 25. decembra.

Zakažite pregled na 19989.

  19989