fbpx

Prof dr Omer Devaja endoskopski hirurg 2. februara u Poliklinici Moj Lab

Prof dr Omer Devaja je endoskopski hirurg za benigne ginekološke probleme kao i supspecijalista iz ginekološke onkologije i ordiniraće 2. februara u poliklinici Moj Lab Podgorica.

Prof. dr Devaja radi u London Bridge Bolnici kao i u West Kent Cancer Centru u Velikoj Britaniji. Vrši preglede i radi endoskopske procedure (laparoskopske i histeroskopske operacije) kao i tretman prekancerogenih promjena na grliću materice savremenom netodom LLETZ LOOP.

Profesor doktor Omer Devaja od 2003. radi kao specialista za ginekologiju i supspecijalista za ginekološko onkološku hirurgiju. Od 2006. godine je direktor supspecijalističkog programa iz ginekološke onkologije za jugoistočnu Englesku. Iste godine je postao i načelnik Ginekološko onkološkog odjeljenja u West Kent Cancer Centru. Od januara 2019. godine je direktor specijalizovanih hirurških grana u Maidstone bolnici.

Posebna specijalnost profesora je laparoskopska hirurgija (minimalno invazivna hirurgija) u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji. Ima više od 25 godina iskustva u toj grani hirurgije, a u karijeri je izveo više od 1000 endoskopskopskih procedura.

Profesor doktor Omer Devaja radi dijagnostičke i terapeutske histeroskopije za dijagnozu menstrualnih poremećaja uzrokovanih polipima miomima, ispitivanje subfertiliteta, kao i dijagnoza postmenopauzalnog i iregularnog menstrualnog krvarenja. Takođe radi konsultacije za ostale ginekološke probleme uključujući tretman menopauzalnih simptoma.

Prof. dr Devaja izvodi laparoskopske operacije za dijagnozu subfertiliteta endometrioze, priraslica kao i operativnu laparoskopiju za odstranjenje tuba, ovarijalnih cisti i endometrioze.

Takođe, Prof. Dr. Devaja radi kolposkopije i LLETZ LOOP procedure za prekancerogene lezije grlića materice.

Prof. dr Omer Devaja će ordinirati u Poliklinici Moj Lab 2. februara, a pregled možete zakazati pozivom na 19989.

  19989