fbpx

Prof. dr Omer Devaja ordinira 13. oktobra u poliklinici Moj Lab Podgorica

Prof dr Omer Devaja je Endoskopski hirurg, za benigne ginekološke probleme kao i supspecijalista iz ginekološke onkologije, prof. dr Omer Devaja, radi u London Bridge Bolnici kao i u West Kent Cancer Centru u Velikoj Britaniji. Vrši preglede i radi endoskopske procedure  (laparoskopske i histeroskopske operacije)  kao i tretman prekancerogenih promjena na grliću materice savremenom netodom LLETZ LOOP.

Ordinira 13. oktobra u poliklinici Moj Lab Podgorica.

Profesor doktor Omer Devaja, od 2003. radi kao specialista za Ginekologiju i supspecijalista za ginekološko onkološku hirurgiju. Od 2006-te godine je direktor supspecijalističkog programa iz ginekološke onkologije za jugoistočnu Englesku. Iste godine je postao i načelnik Ginekološko onkološkog odjeljenja u West Kent Cancer Centru. Od januara 2019. godine je direktor specijalizovanih hirurških grana u Maidstone bolnici.

Posebna specijalnost profesora je laparoskopska hirurgija (minimalno invazivna hirurgija) u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji. Ima više od 25 godina iskustva u toj grani hirurgije i u karijeri je izveo više od 1000 endoskopskopskih procedura.

Profesor doktor Omer Devaja radi dijagnostičke i terapeutske histeroskopije za dijagnozu menstrualnih poremećaja uzrokovanih polipima miomima, ispitivanje subfertiliteta, kao i dijagnoza postmenopauzalnog i iregularnog menstrualnog krvarenja. Takođe radi konsultacije za ostale ginekološke probleme uključujući tretman menopauzalnih simptoma.

Prof. dr Devaja izvodi laparoskopske operacije za dijagnozu subfertiliteta endometrioze, priraslica kao i operativnu laparoskopiju za odstranjenje tuba, ovarijalnih cisti i endometrioze.

Takođe, Prof. Dr. Devaja radi kolposkopije i LLETZ LOOP procedure za prekancerogene lezije grlića materice. Prof. dr Omer Devaja će boraviti u Poliklinici Moj Lab 13. oktobra, pregled zakažite na 19989.

  19989