fbpx

Renomirani stručnjak sa višegodišnjim iskustvom Dr Dragan Vasin

U poliklinici Moj Lab  kontinuirano imate mogućnost  da zakažete preglede kod regionalno priznatih stručnjaka iz svoje oblasti.
 
Pogledajte raspored dolazaka za naredni period.

Uspješno postavljena dijagnoza je osnovni uslov liječenja i pravilne terapije. U Poliklinici Moj Lab, okupljen je tim ljekara čije znanje i stručnost, uz najsavremeniju tehnologiju (magnetna rezonanca, niskodozni skeneri, digitalni RTG uređaji i ultrazvučna dijagnostika), omogućavaju najkraći i najsigurniji put do pravilno postavljene dijagnoze i liječenja.  

U periodu od 3. do 5.marta, imate mogućnost da zakažete pregled dr Dragana Vasina, specijaliste radiologije, čija je uža specijalnost interventna radiologija.

Dr Vasin je studije medicine završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Obavezan ljekarski staž je odradio u KBC „Dragiša Mišović“. U Centru za radiologiju i MR Kliničkog centra Srbije je radio u svojstvu volontera, kliničkog ljekara i specijalizanta. Završio je doktorske studije iz radiologiije, a užu speciijalizaciju iz interventne radiologije. 

U zvanje kliničkog asistenta Katedre za radiologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu je izabran 2022. godine. Tokom svoje radiološke karijere bio je polaznik brojnih kurseva i škola u organizaciji Udruženja radiologa Srbije i ESOR-a, učesnik je nacionalnih i međunarodnih kongresa u organizaciji Balkanskog i Evropskog udruženja radiologa, predavač u velikom broju škola iz oblasti digestivne i urgentne radiologije. Dobitnik je Prve nagrade sesije mladih radiologa na Balkanskom kongresu radiologa 2008. godine u Vrnjačkoj banji i dobitnik nagrade na Evropskom kongresu urgentne radiologije 2021. godine.  

Autor i koautor je oko 110 naučnih i stručnih radova u časopisima i domaćim i međunarodnim kongresima od kojih je 16 na SCI listi. Trenutno radi na mjestu načelnika Odjeljenja urgentne radiologije Centra za radiologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije i angažovan je na Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Pregled  možete zakazati pozivom na broj 19989.

  19989