fbpx

Specijalna povoljnost u Moj Lab laboratorijama

Mada u nekim slučajevima ne mora da izazove nikakve simptome, prisustvo helikobakterije u stomaku oštećuje sluzokožu stomaka, a veliki broj inficiranih  ima gorušicu, praćenu bolovima u stomaku i mučninom. Hronično prisutna uzrokuje nadimanje, gasove, probleme sa stolicom, nekada i povraćanje. Helikobakterija ne samo da pravi komplikacije u digestivnom traktu, već i veoma loše utiče na imuni sistem, tako da se preporučuje testiranje i obavezno liječenje ove veoma česte  infekcije.
 
Snažna želja za konzumiranjem šećera i ugljenih hidrata i problemi sa probavom, (nadutost, konstipacije ili dijareja)  znaci su crijevne kandidijaze. U simptome se svrstava i konstantni umor i malaksalost, kao i problemi sa kožom. U kasnijoj fazi kandida utiče na psihičko zdravlje, uzrokujući nagle promjene raspoloženja, razdražljivost, pad koncentracije i pamćenja, ali i anksioznost. Prisustvo heliko bakterije i kandide se potvrđuje putem laboratorijske analize stolice. Ta analiza je neophodna i ukoliko se u stolici primijeti prisustvo krvi. 
 
Iskoristite mogućnost da po posebnoj cijeni obavite laboratorijske preglede koji će omogućiti uvid u prisustvo bakterija i spriječite dalji razvoj potencijalnog oboljenja.

  19989