fbpx

Vrhunski otorinolaringolog, Dr sc. med. Elvir Zvrko, u Poliklinici Moj Lab

Brigu o organima koji upravljaju važnim životnim funkcijama kao što je disanje, gutanje, socijalni kontakti, prepustite dokazanim stručnjacima. U poliklinici Moj Lab od sada ordinira dr sc.med. Elvir Zvrko, specijalista otorinolaringolog, subspecijalista plastični hirurg glave i vrata, koji je ušao u anale medicine i COVID 19 pozitivnom pacijentu uradio traheotomiju.

Dr sc. med. Elvir Zvrko, specijalista otorinolaringolog, subspecijalista plastični hirurg glave i vrata

Rođen je 1974. godine u Bijelom Polju gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1999. godine. Magistarske studije završio je 2005. godine a doktorske studije 2009. godine. Specijalizaciju iz ORL završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2006. godine. Užu specijalizaciju iz plastične hirurgije glave i vrata završio je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2016. godine. Docent je na Medicinskom fakultetu u Podgorici. Predsjednik je Udruženja otorinolaringologa Crne Gore. Član je Odbora za medicinu CANU. Bio je predsjednik Centra mladih naučnika Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU). Za primarijusa je izabran 2012. godine. Bio je direktor Klinike za ORL i MFH Kliničkog centra Crne Gore. Bio je član Etičkog komiteta Ministarstva prosvjete Crne Gore. Bio je zamjenik predsjednika Savjeta za naučnoistraživačku djelatnost Ministarstva nauke Crne Gore. Koordinator je za Crnu Goru medicinskog programa Američko-austrijske fondacije. Autor je ili koautor preko 170 naučnih i stručnih radova. Usavršavao se u Švajcarskoj, Brazilu, Španiji, Njemačkoj, Austriji, Srbiji, Hrvatskoj… Oženjen je, otac dvoje djece.

„U Poliklinici Moj Lab sam u prilici da uz pomoć najsavremenije opreme i dijagnostičkih metoda pružim svojim pacijentima kontrolu, praćenje toka bolesti i liječenje na najvišem nivou dostupnom kod nas. Ono što me posebno motiviše je tim posvećenih stručnjaka okupljen u poliklinici, ljekara koji njeguju individualan pristup pacijentu, timski orjentisani za njegovu dobrobit.“

  19989